52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Músiques en femení

CC La Casa Elizalde
30/04, 14, 28/05 i 11/06/2021
  • Música

Quatre projectes musicals liderats per dones

El CC La Casa Elizalde aposta, un trimestre més, per a presentar un ventall de formacions de dones músic, compositores i al capdavant dels seus projectes creatius. Algunes propostes ja fa temps que es mouen pels escenaris, d'altres tot just inicien el seu recorregut. Sigui el cas que sigui, el talent està assegurat. Cada dues setmanes de primavera, un nou divendres musical. Recordeu que també els podreu seguir en línia des del canal de YouTube del centre.
 
 
Maria Jaume
30/04 – 20.00 h (Inscripcions 23/04 – 09.00 h)
Seguiu-lo en directe per
YouTube
Guanyadora del Sona 9 2020, el prestigiós concurs de la revista Enderrock que reconeix i premia els nous valors de la música catalana moderna. La jove mallorquina presenta el seu disc de debut Fins a maig no revisc, produït per Pau Vallvé. Propera i sincera, crua i transparent, el seu folk acústic i pop independent basteix un pont entre les grans cantautores de l'indie contemporani i la fecunda escena mallorquina actual.
 
 
Eva Verde i Publio Delgado
14/05 – 20.00 h (Inscripcions 07/05 – 09.00 h)
Seguiu-lo en directe per
YouTube
De manera inesperada, la nova veu sorgida de la Fundació Conservatori del Liceu, Eva Verde i el veterà guitarrista, compositor i tallerista també al centre, Publio Delgado es troben a mig camí entre el folk, el jazz, el fado i la cançó mediterrània per gravar conjuntament Unexpected. Una dotzena de temes originals i alguna versió on aboquen tota la música que els ha unit.
 
 
Lia Sampai i Adrià Pagès
28/05 – 20.00 h (Inscripcions 21/05 – 09.00 h)
Seguiu-lo en directe per
YouTube
Dos anys després del primer treball conjunt, La fada ignorant (2019), el duet estrena Amagatalls de llum (Microscopi, 2021). El disc, des de la senzillesa i la complicitat, presenta deu cançons d'arrel mediterrània arribant als racons més íntims i fràgils. A la veu i la guitarra habituals, incorporen altres instruments de corda i guitarres elèctriques per aconseguir una expressivitat suprema.
 
 
Magalí Sare i Manel Fortià
11/06 – 20.00 h (Inscripcions 04/06 – 09.00 h)
Seguiu-lo en directe per
YouTube
A les portes de l'estiu, el pati d'interior d'illa de l'equipament de l'Eixample acollirà els temes de Fang i núvols (Microscopi, 2020), que el duet ha fet girar tant pels Centres Cívics de Barcelona i que encara podeu gaudir en directe, també, al CC Matas i Ramis. El darrer treball de Sare i Fortià és un joc constant que experimenta i capgira els ritmes i les melodies de les músiques d'arrel i on també inclouen composicions pròpies i una bona dosi d'improvisació i energia.
 
 
Els quatre concerts tenen entrada gratuïta que caldrà que reserveu prèviament al web del CC La Casa Elizalde. Si teniu la reserva feta i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que algú altre pugui accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades