52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Neix el festivalet la Regadora

CC Besòs
12, 18, 19 i 26/07/2019
  • Circ
  • Familiar
  • Tallers

El CC Besòs estrena un cicle de teatre de carrer i clown

Aquest mes de juliol, el CC Besòs es posa el nas de pallasso. I és l'equipament de Sant Martí inaugura el primer cicle de teatre de carrer i clown. La Regadora neix amb la voluntat d'esdevenir una mostra d'espectacles, creacions i exposicions on el gènere del clown agafi especial protagonisme, a més de donar visibilitat a la feina que es fa des del programa de residències El Viver. Tots els espectacles són gratuïts i no cal fer reserva d'entrades.

L'atracció (12/07 – 19.00 h), espectacle itinerant, donarà el tret de sortida al festivalet. Sorgits del programa de residències El Viver, la Carmen i l'Igor són dos firaires que treballen venent la il·lusió a la parada de pesca d'ànecs grocs. Caldrà descobrir si ells dos encara en tenen...

El divendres següent és el torn de la companyia convidada, la cia. LePuant liderada per Adrià Viñas. Tot sol... i núvol (19/07 – 19.00 h) és protagonitzat per un personatge mut, dolç i entranyable que carrega una cadira i una maleta d'on sortiran les sorpreses més inimaginables.

Solo Eva (26/07 – 19.00 h), de la cia. Caprina, també ha crescut en residència al CC Besòs. Una Eva contemporània, de carn i ossos amb totes les costelles que viu en conflicte entre què voldria fer i el deure i només busca... retornar al Paradís!

Si passeu per la sala d'exposicions del centre, podreu visitar Papers de circ. La mostra és la col·lecció que en Ramón Muñoz, artista de circ, ha anat ampliant al llarg dels més de trenta anys d'experiència en aquest món. El Professor Karoli, el seu alter ego a la pista, exposa una àmplia mostra de tot tipus de postals, programes de mà, segells, revistes, cromos, pintures... de publicitat i promoció d'artistes, companyies i espectacles.

Oberta fins a final de mes, s'inaugura el 18/07 a les 19.00 h amb l'espectacle on un personatge incombustible es desplaça amb tota mena de bicicletes, monocicles i rodes de totes mides i colors. El Professor Karoli, l'home roda: acrobàcies i malabarismes es condimenten amb grans dosis d'humor.

Si sempre heu volgut iniciar-vos en l'art de fer riure, el CC Besòs us facilita amb els dos tallers intensius de  juliol. Apunteu-vos a descobrir la vostra comicitat, corporalitat i habilitats en un viatge intens al taller d'iniciació al clown (de 10 a 14.00 h). La setmana següent podreu seguir el curs d'aprofundiment al clown (del 15 al 18/07, de 10 a 14.00 h) on aprendreu tècniques i recursos per provocar la rialla i trobar la vostra versió d'aquest personatge universal com és el pallasso.

Activitats relacionades