52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Petit Sandaru

Públic familiar
CC Parc Sandaru
09/11, 14/12/2019, 11/01, 01/02, 07/03 i 25/04/2020
  • Familiar
  • Teatre

Els dissabtes a la tarda són per a la família

La secció infantil de la Sala Sandaru no para! El cicle Petit Sandaru, que es va estrenar al mes d'octubre amb la història de la gossa Laika, té corda ben bé fins al mes d'abril. Un dissabte al mes, el CC Parc Sandaru convida les famílies a viure plegades la màgia del teatre amb propostes escèniques d'allò més variades.

La propera tarda en família es presenten 5 històries diferents (09/11 – 18.00 h), un seguit d'objectes animats que expliquen les seves aventures. Un ventilador que es mou a poc a poc, un arquet de violí que s'ha quedat sord, una làmpada que no fa llum, un coixí amorós que no pot abraçar…

 
El darrer Petit Sandaru de l'any porta una història d'amistat entre una nena i un núvol. Kumulunimbu (14/12 – 18.00 h), produït per la cia. Ortiga, parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. Tot plegat, representat en un petit i captivador escenari ambulant on es combinen els titelles i el clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses.

 
L'any 2020 s'estrena a poc a poc, seguint el ritme dels Escargots (11/01 – 17.00 h i 19.00 h * Atenció, nous horaris! *). Cauen quatre gotes i els caragols treuen la banya. Impermeables, botes d'aigua, paraigües, regadores i algunes fulles d'enciam són els elements indispensables per un espectacle que encomana el bon humor i que deixa un rastre de surrealisme i poesia com totes les produccions de la cia. Toti Toronell & cia. Pere Hosta.

 
Tot just iniciat el mes de febrer, la cia. La Pere Llimonera presenta Baobab (01/02 – 18.00 h), una peça de teatre on dos venedors ambulants expliquen la història d'un bolet i un esquirol, que a causa d'una guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

 
El Petit Sandaru continua amb un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l'humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre. Per un instant (07/03 – 18.00 h) podreu compartir els records i anècdotes d'en Jordi, en Toni i en Claudi tot cantant amb ells.

 
Us heu plantejat mai què passaria si al conte del famós Flautista hi hagués una nena sorda? La darrera proposta familiar del CC Parc Sandaru en té la resposta. El silenci d'Hamelin (25/04 – 18.00 h) fa explicar a la Clara i en Bruno què va passa a Hamelin fa anys i panys quan eren petits i tenien la ciutat infestada de rates i ratolins. La cia. Farrés Brothers narra el conte amb objectes, paraules, llengua de signes, un DJ particular, silenci... Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen i que sempre acaben surant a la superfície.

 
Totes les sessions són gratuïtes! Això sí, cal que reserveu les entrades (amb un màxim de quatre per usuari) uns dies abans des del web del centre.

Activitats relacionades