52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Portàtil en moviment, tres tallers de dansa especialitzats a la Teixonera

CC Teixonera
07/10, 11/11 i 02/12/2023
  • Dansa
  • Tallers

El CC Teixonera us proposa un trio de monogràfics gratuïts

Si alguna cosa caracteritza el CC Teixonera és l’amor per la dansa en totes les seves formes: espectacles, residències, el festival bianual Territori en Dansa... i un bon grapat de tallers. Si encara no n’hi hagués prou, cada mes teniu un Portàtil en moviment, les jornades gratuïtes especialitzades. Fins a final d’any, veniu a ballar a la Teixonera!

 
Contact improvisació
07/10 - d’11.30 a 13.30 h
Maria Bonet i Josep Nebot us conviden a treballar a través de l’exploració de la tècnica del contacte-improvisació. S'investigarà sobre la llei de la gravetat, la direcció del pes, la inèrcia... des de la presència i la consciència, per anar més enllà del fet mecànic i ampliar la sensibilitat corporal.

 
Dance the internet
11/11 - d’11.30 a 13.30 h
Taller en torn la peça Aclucalls, de la companyia LaSADCUM, que fa un retrat grotesc de la societat i la generació postinternet. Tant la peça com el taller treballen a partir de conceptes com el workout, la pantalla i la programació informàtica. Una sessió que aporta recursos físics a tothom qui vulgui experimentar amb el moviment i provar com afecta la virtualitat de la xarxa a partir de pautes de d'improvisació, del propi imaginari i de les limitacions físiques. Amb Guillem Jiménez.

 
Disco dancing: Improvisació i coreografia
02/12 - d’11.30 a 13.30 h
El tercer i últim taller va a càrrec d'en Pere Faura, el qual guia una sessió de disco dàncing per practicar la improvisació i la creació coreogràfica. La idea és imaginar, investigar i practicar infinitud de maneres de ballar a la disco com a punt de partida per a una experiència lúdica d’aprenentatge corporal i coreogràfic.

 
D'aquest trimestre també destaca el taller Dansa per a tots els cossos (De l'11/10 al 22/11, 33,87 €) impartit per en Jaume Sangrà, un curs on el coreògraf us proposa un espai de trobada per ballar i escoltar-se amb respecte.

Activitats relacionades