52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Reserveu plaça per als tallers del CC Besòs

CC Besòs
Fins al 01/07/2020
  • Tallers

Destaquen els cursos de flamenc

El CC Besòs us troba a faltar i no vol renunciar a veure-us les cares, ni que sigui a través de la pantalla! Així doncs, han decidit obrir unes quantes ofertes formatives en línia i retrobar-vos un cop per setmana, a mesura que aneu avançant en els cursos.

Els tallers, que comencen dilluns 18 de maig, tenen una durada d'una hora i consten de sis sessions. Les trobades virtuals serviran per resoldre dubtes i per fer un seguiment de la feina feta durant la setmana, mentre que els continguts de cada classe es fan a través de vídeos-tutorials setmanals gravats amb les tasques a desenvolupar.

Cuina per compartir (dilluns, 11.00 h) on aprendreu receptes, però també mostrareu les vostres, informàtica (dimarts, 17.00 h) per dominar les comunicacions a través de videotrucades, xarxes socials i aplicacions mòbils, aprofundir en el dialecte darija i la cultura marroquina (dimarts, 11.00 h), ballar ritmes llatins (dimarts, 18.00 h) populars com el merengue, salsa, batxata i txa-txa-txà, ioga (dijous, 19.00 h) per reduir l'estrès i calmar la ment i dibuix (divendres, 11.00 h) dirigit a tots els nivells d'experiència són les opcions que podreu seguir al CC Besòs fins a final de juny.

L'oferta que brilla més d'aquest centre, com no podia ser d'altra manera, són els tallers relacionats amb la cultura flamenca. Els dimecres balleu amb l'Helga Carafí flamenc amb els peus descalços (18.30 h), la millor manera de connectar-vos amb la Terra. L'endemà dijous, llenceu-vos a la pràctica de la guitarra espanyola (17.30 h) amb en Marcos Rodríguez i divendres l'Òscar Puig us ensenyarà tots els secrets de les palmes i el compàs (18.00 h) a través d'exercicis progressius.

Ja ho sabeu, el CC Besòs us espera! Reserveu lloc a través d'un missatge a l'adreça tallers@ccbesos.org o un missatge de WhatsApp al 659 582 139 i us donaran totes les instruccions. Les places són limitades!

Activitats relacionades