52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Setena edició del festival Dansa metropolitana, també als centres cívics

Diversos centres civics
02, 03 i 07/03/2024
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

A la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona es podran veure dotze peces

Fins al 24 de març, pren forma la setena edició del festival Dansa metropolitana per sales, teatres, carrers i places d’una dotzena de poblacions. La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, com des del primer any, ens apuntem a la cita anual acollint alguna de les propostes que enguany giren en torn les danses urbanes i el projecte Artèries.

El moviment comença el primer cap de setmana del mes amb les peces Nunca bailaré solo (02/03 – 12.00 h), un solo de Diego Garrido i La Perla (02/03 – 12.00 h) creada per Iron Skulls Co a la plaça del CC Ateneu Fort Pienc.

L’endemà, l’activitat es desplaça fins a l’avinguda Jordà amb el passeig de la Vall d’Hebron. El CC Teixonera acull Happy everything (03/03 – 12.00 h) d'Agnés Sales i Héctor Plaza, Transmissió Artèries, una coreografia d'Héctor Plaza en col·laboració amb l’escola Varium de Barcelona i A Rienda Suelta (03/03 – 12.00 h) de la Compagnie Du’k’tO. El mateix dia i a la mateixa hora hi ha una segona proposta: Plata (CC Barceloneta, 03/03 – 12.00 h) del Col·lectiu Big Bouncers a la plaça del Poeta Boscà.

La setmana es clou amb la visita de la bailaora Paula Comitre, el guitarrista Juan Campallo i Jesús Corbacho al cante a la Sala Sandaru. Porten Cuerpo nombrado (07/03 – 19.00 h) al CC Parc Sandaru, com a sala d’exhibició de la Sociedad Flamenca Barcelonesa.

A més d’aquestes propostes, cal refrescar la memòria sobre les peces de dansa del 15è circuit Barcelona Districte Cultural i que també formen part del festival Dansa Metropolitana com la peça de dansa contemporània EGO de la companyia Humancía, Soy Madera d’Elelei Dance Theatre Company on la fusta pren el protagonisme, el món particular dels dos personatges de Scotoma encarnats per Clémentine & Lisard, Handle with care, la proposta de Diana Gadish a mig camí entre la dansa i l’espectacle de carrer i també El baile de la zurda de LaCerda amb aires de festa llatinoamericana.

Trobareu més informació al web del festival o des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades