52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Setmana de l'eròtica al Centre Cívic Can Deu

Centre Cívic Can Deu
De l'1 al 8 de juliol
  • Divulgació

Despertem l'interès de la societat al voltant de l'erotisme!

La Setmana de l'Eròtica del Centre Cívic Can Deu és una oportunitat per trencar motlles i aproximar-nos d'una manera alternativa als usuaris i usuàries més especialitzats i curiosos. Aquesta setmana plena d'activitats té l'objectiu de despertar l'interès de la societat al voltant de l'erotisme, tan mitificat, tan tabú, tan amagat i tan controvertit en moltes ocasions.

Un any més, la Setmana de l'Eròtica arriba carregada d'activitats a l'equipament, a la Plaça de la Concòrdia i en línia de l'1 al 8 de juliol. Aquí et deixem l'agenda amb tota la programació!

Exposició "Nosotras"
De l'1 al 23 de juliol
Recopilació d’obres il·lustrades protagonitzades per dones amb vincles sexoafectius entre elles. La il·lustradora Nazareth Dos Santos recrea moments, sensacions, sentiments i vivències pròpies, i els plasma en escenes coloristes, íntimes, calmades i salvatges que conviden a endinsar-se en un imaginari lèsbic i bisexual, desproveït del filtre hipersexualitzat a què se solen enfrontar les dones del col·lectiu LGTBIQ+.
La inauguració de l'exposició se celebrarà el divendres 1 de juliol a les 19:30 h.

Conferència "Com els ho explico? La sexualitat i l'amor explicats en la infància"
1 de juliol a les 19 h
Un nadó té sexualitat? És normal que una nena de 3 anys es fregui la vulva amb un peluix? La teva filla de 8 anys anuncia a casa que té xicot. Descobreixes que el teu fill d’11 anys veu porno. A càrrec de Marta Hernando de l'Otero, educadora social, sexual i menstrual.

Conferència "La història del 'corset' a través del temps - d'element restrictiu a peça empoderadora"
4 de juliol a les 19 h
La moda ha estat sempre un mirall que ha reflectit els canvis socials i polítics que han tingut lloc al llarg de la història. En aquesta conferència coneixerem la peça eròtica per excel·lència, el “corset”, per fer un recorregut per la seva trajectòria històrica i estudiar com ha evolucionat al llarg dels segles. A càrrec de Jacqueline Pingarrón.

En altaveu: recomanacions literàries
4 de juliol a les 20 h
La llibreria La Capona ens ofereix unes recomanacions eroticoliteràries a través d’aquest pòdcast.

Presentació del llibre "Amor consciente. El arte de amar y ser amado"
5 de juliol a les 19 h
En aquesta presentació coneixeràs els secrets per viure relacions d’èxit, començant per la relació que tens amb tu. Aprendràs a comunicar-te sense discussions i a descobrir si vius l’amor de manera saludable. A càrrec d'Eva Sánchez, coach i mentora experta en relacions i sexualitat conscient.

Pluralitats amb Lupe García
5 de juliol a les 20 h
Entrevistem la Lupe García, sexòloga i educadora social. Ella és la fundadora i directora de Sexducación, una associació sense ànim de lucre, la qual es dedica a la formació i l’assessorament sexual, a la prevenció de les violències sexistes, a la promoció de la coeducació a l’escola i al treball de la sexualitat en persones amb diversitat funcional.

LaBoraTori Corporal: Explorem el nostre desig i abracem la nostra sexualitat
6 de juliol a les 19 h
Conferència-taller adreçada a dones LBT que vulguin explorar el seu plaer i la seva sexualitat a través del cos i l’exploració personal, centrant-se en el desig i la salut sexuals i en totes les sensacions que el nostre cos ens pot aportar. A càrrec de la Comissió de Dones LBT de Stop ONG.

Diàlegs musicats amb Eva Pérez Benages
6 de juliol a les 20 h
Parlarem amb Eva Pérez, escriptora dels llibres Les pomes d’Eva i Tinc un secret i cantant de jazz amb la formació Eva’s jazz quartet.

Desperta la passió amb la sexualitat conscient!
7 de juliol a les 19 h
Una conferència-taller molt sensual en la qual descobriràs les millors tècniques per construir una connexió més profunda amb la teva parella, sintonitzar la teva ment per al plaer i assaborir cada instant de la trobada sexual amb tots els sentits. A càrrec d'Eva Sánchez, coach i mentora experta en relacions i sexualitat conscient.

Sexe i sang. El simbolisme del vampir al cinema
7 de juliol a les 20 h
En aquesta sessió de Cinema i Debat parlarem de la figura del vampir, una de les criatures que més desig ha despertat. Terrible i seductor al mateix temps, el cinema ha sabut captar cadascun dels seus elements per crear un llenguatge propi que segueix vigent i que forma part de l’imaginari col·lectiu. A càrrec de Valeria Pedrosa.

Passatges poètics: Apropa't
8 de juliol a les 18 h
” Apropa’t fins al punt on et perdi de vista”. Només llegir-lo em va sorgir el poema que us he gravat. Més que eròtic és sensual, però a vegades l’erotisme amb un vel per sobre és més provocatiu. A càrrec de Cristina Company.

Espectacle "Tinc un secret" amb Eva's Jazz Quartet
8 de juliol a les 19 h
L’artista Eva Pérez Benages ens presenta el seu nou disc amb lletra i música pròpies en català, que guarden relació amb la narració de la seva novel·la.

Activitats relacionades