52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sopar de gala a la Nit de crims

CC El Carmel
03 i 05/02/2023
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Música
  • Teatre

Sabreu trobar qui ha comès l’assassinat?

Sou al sopar anual que organitza l’excel·lentíssima duquessa Isabel du Carmel. Entre la flor i la nata de la societat s’hi barregen aristòcrates de tota la vida i nou-rics d’última volada endrapant canapès de tres en tres i bevent xampany amb el dit petit alçat. Un dels comensals, però, no arribarà a les postres...

Que pari la música, s’ha comès un assassinat! Què ha passat? Per quin motiu ha mort la víctima? I el més important, qui ha comès l’homicidi? Ajudeu a descobrir-ho seguint les pistes que hi ha escampades per tot el palau!

El CC El Carmel organitza la vuitena Nit de crims, que ja ha passat per la indústria cinematogràfica del Carmel, un safari africà, un creuer pel Carib, un poblet perdut del Far West, un casino clandestí, una casa encantada i un hotel de Casablanca...

Música, microteatre, animació, gastronomia, tensió i moltes rialles formen part de la nit més misteriosa de tot l'any. L'equipament del Carmel es transforma de dalt a baix per acollir una activitat que, any rere any, augmenta l'èxit entre el públic assistent.

Si voleu formar part de l’equip d’investigació, podeu apuntar-vos a un dels dos torns que hi haurà divendres 03/02 a les 21:30 h o diumenge 05/02 a les 18:30 h. És imprescindible anar vestit d'etiqueta!

Les inscripcions s’obren dilluns 23/01 a les 10:00 h , fins a exhaurir les places (màxim 3 reserves per persona).

Activitats relacionades