52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tallers gratuïts a la vora del mar

CC Barceloneta
Agost 2020
  • Tallers
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

També es presenta la peça híbrida "Reflexions d'una ment incoherent"

Aquest agost, el CC Barceloneta us proposa un bon grapat de tallers gratuïts: salut, dansa contemporània i moviment, ball, arts plàstiques i visuals, innovació social... Per motius de seguretat només us podeu apuntar a un sol taller. I tu, quin tries?

Els podeu cursar desplaçant-vos al centre amb una de les millors vistes de tota la xarxa o bé còmodament en xancletes des de casa. Teniu marge per fer la inscripció fins al sis d'agost, que els tallers comencen el dilluns de la setmana següent. Per a qualsevol dubte, podeu enviar un missatge a l'adreça tallersdesdecasa@civicbarceloneta.com.

A més de totes aquestes opcions formatives, el divendres 14 d'agost, la Cia Puro Caos presenta el seu espectacle híbrid Reflexions d'una ment incoherent (14/08 - 19.00 h, reserves a partir del dia 03/08). Barrejant òpera, life-drawing (dibuix en directe), moviment i molt surrealisme, la peça ens transporta a un món sense normes guiat per la passió i regit pels impulsos que parla de la luxúria, la moral, de somnis i condemnes. Al final de l'espectacle (en sistema de taquilla inversa) hi haurà un col·loqui amb les creadores.

Activitats relacionades