52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres concerts Insòlits

CC Albareda
04, 10 i 18/10/2019
  • Música

Música d'allò més sorprenent

Quan la tardor truca a la porta, el CC Albareda obre les portes per acollir un nou cicle de concerts d'allò més sorprenents. El programa d'Insòlits es resisteix a ser classificat en un gènere musical concret i les propostes, totes elles singulars, ajuden a eixamplar la mirada de tothom qui s'hi vulgui apropar.
 
 
Tarta Relena
04/10 – 20.00 h
La contralt Marta Torrella i la soprano Helena Ros barregen les veus tot explorant, a cappella, les sonoritats de diversos estils. Els timbres tan diferents de les dues veus s'enllacen i flueixen com l'aigua creant harmonies i polifonies, buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d'elements. Presenten Ora pro nobis on recullen part del seu repertori eclèctic que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l'àrea geogràfica del Mediterrani.
 
 
Guillem Roma
11/10 – 20.00 h
El cantautor explora els límits de les cançons a través de la transformació del seu repertori i una posada en escena original, elegant i fresca. Un simple canvi de ritme o d’escala i res ja no sembla el que era: la tristesa pot esdevenir alegria i la malenconia, ser esperança. Perquè a la música, com a la vida, res no és per sempre i sempre hi ha una segona oportunitat. Acompanyat per la seva germana Marta Roma (violoncel) i d'en Guillem Plana (veu i guitarra elèctrica) presenten el disc Connexions en un concert que forma part del Barcelona Districte Cultural.
 
 
Esperit!

18/10 – 20.00 h
*** Concert aplaçat amb motiu de la convocatòria de vaga. Nova data per confirmar ***

Mau Boada, involucrat en mil i una aventures musicals, es mou com ningú en l'esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d'artistes. Aquest concert és una de les primeres presentacions del seu tercer disc, Ilíada, que transita del pop a la psicodèlia des del seu tarannà d’home orquestra.
 
 
Com sempre, els concerts tenen l'accés gratuït i només cal reservar entrades de manera anticipada. El període de reserva comença quinze dies abans de cada concert i es poden reservar des del web del centre, per correu electrònic, des del telèfon 934 433 719 o presencialment.

Activitats relacionades