52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Us convidem a 5 tallers de còmic

CC Can Verdaguer
17, 26/04, 03, 17 i 31/05/2023
  • Tallers

Formen part del 23è concurs de Nou Barris

El CC Can Verdaguer i el el Districte Nou Barris, en col·laboració amb escoles de còmic, editorials, botigues, Biblioteques de Barcelona i el Consorci per a la normalització lingüística, obren la convocatòria del 23è Concurs de Còmic de Nou Barris, on podeu enviar les vostres propostes fins al setze de maig.

L’equipament del barri de Porta, que tot just celebra el desè aniversari, us convida a participar en cinc tallers gratuïts de còmic, impartits per especialistes i dirigits a totes aquelles persones que vulguin explicar històries a través de la novel·la gràfica i aprofundir-hi a partir d’aquestes sessions monogràfiques.

L’artista i autora de còmics Marta Cartu, que participa en l’exposició Constel·lació gràfica del CCCB, dirigeix el monogràfic Còmic i fanzín: experiments amb el pas del temps (17/04 – 18:30 h) on podreu jugar amb la cronologia a partir de les pàgines i format de la vostra creació.

Deixar-se anar: diàlegs, monòlegs i soliloquis (26/04 – 18:30 h) és el segon taller. Javier Lozano us ajuda a treure l’entrellat de les narratives basades en l’humor i a desempallegar-vos dels complexos a l’hora de posar-se a dibuixar.

Aprendre a representar figures humanes no és pas una tasca fàcil. Per això, aquestes dues sessions de dibuix al natural amb un model masculí (03/05 – 18:00 h) i un de femení (31/05 – 18:00 h) amb el Col·lectiu Sextories al capdavant és una bona oportunitat per millorar. Dirigit a persones més grans de divuit anys.

El mateix col·lectiu s’encarrega del monogràfic Expressions i humanitzacions de personatges (17/05 – 18:00 h). Els exercicis que us proposin us dotaran d’eines per tal de donar vida i personalitat als protagonistes de les vostres històries.

Les inscripcions gratuïtes les podeu fer, a partir del dia 20 de març, en aquest enllaç.

Activitats relacionades