52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Visages Villages

CC El Sortidor
24/07/2019
 • Cinema

Un homenatge cinematogràfic a Agnès Varda

El CC El Sortidor tanca el curs amb cinema a la fresca! Després de l'extraordinari sopar col·lectiu Cuinem el canvi! que va posar el focus en l'aprofitament alimentari, l'equipament del Poble-sec torna a treure les cadires a la plaça per una trobada comunitària. I ho fa, ni més ni menys, que amb la projecció de Visages Villages, de la cineasta Agnès Varda, a l'aire lliure. La projecció del film es fa en versió original subtitulada. No cal reservar entrada i l'accés és gratuït.

Amb aquest documental, estrenat l'any 2017, es ret homenatge a la pionera del cinema feminista i figura emblemàtica de la nouvelle vague francesa, desapareguda recentment. Amb una de les ovacions més llargues que es recorden al Festival de Cannes, i amb quasi 90 anys a l'esquena, Varda va recollir el premi Oeil d'or al millor documental. Toronto, Nova York, Los Angeles, Cannes, Donosti, Barcelona... nominat en nombrosos festivals, el film codirigit per Jean René, va emportar-se diversos guardons d'arreu del món.

L'Agnès va triar el cinema. En JR, la fotografia. Els separen dues generacions, 55 anys, però la passió per la imatge que comparteixen els fa recórrer junts durant dos anys els pobles de França, en un viatge extraordinari i sorprenent basat en l'atzar i la creativitat.

En una furgoneta màgica que imprimeix fotografies de gran format, tots dos experimenten el contacte amb la gent i forgen una amistat basada en les diferències i el sentit de l'humor. A través de les converses entre Varda i René es fa un repàs de la trajectòria vital de la cineasta, un sentit homenatge a una de les grans del cinema.

Divertida i alhora melancòlica, vitalista, fresca i molt personal. Una joia única que posa la cirereta del pastís a la programació del curs del CC El Sortidor.

Activitats relacionades

 • Vuit concerts a la fresca

  On:
  Jardins de Joan Maragall i Park Güell
  Quan:
  Dimarts i dijous 04, 06, 11, 13, 18, 20, 25 i 27/08/2020
 • Aprèn les bases del teatre i de la dansa

  On:
  CC Can Clariana Cultural
  Quan:
  Deu sessions, estiu 2020
 • Mitja dotzena d'opcions formatives

  On:
  CC Drassanes
  Quan:
  Agost 2020