Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

"Vull que la gent descobreixi un món nou en conèixer el que hi ha darrere de cada pla"

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Centre Cívic Pati Llimona
11 i 13 de gener
  • Cinema
  • Fotografia
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Descobreix el món de la Direcció de Fotografia amb la Gris Jordana al CC Pati Llimona

L'11 i el 13 de gener el Centre Cívic Pati Llimona ha organitzat un workshop de Direcció de fotografia amb la Gris Jordana, graduada de l'ESCAC, que va començar la seva carrera filmant documentals, i ha seguit treballant en llargmetratges i sèries de ficció. El seu treball s'ha projectat a festivals com Toronto, Telluride, San Sebastian o IDFA, amb diversos premis a millor fotografia, incloent-hi nominacions als Gaudí o als Goya per pel·lícules com 'Libertad'.

La Gris Jordana vol apropar la Direcció de Fotografia a tothom perquè, segons ens explica ella mateixa, "nosaltres ens encarreguem de tota la part visual dels productes audiovisuals i moltíssima gent desconeix que absolutament tots els planos d'una pel·lícula estan il·luminats, que els colors dels decorats i del vestuari es decideixen amb relació a com volem que sigui el look de la pel·li o que cada moviment de càmera està pensat per transmetre unes emocions". Per tot aquest desconeixement global, creu que és necessari apropar la DOP amb aquest workshop, perquè "un cop se saben els secrets de com està fet el producte audiovisual, s'enriqueix l'experiència de visionar-lo".

La Gris vol que tothom es fascini tant com ella amb el llenguatge audiovisual després de descobrir tot un món nou en conèixer què hi ha darrere de cada pla. I tots ho podrem fer en aquestes dues sessions.
Et podràs inscriure a partir del 3 de gener al web del Centre Cívic per descobrir tots els secrets de les decisions que es prenen des de fotografia per saber com influir en l'espectador a partir de pel·lícules programades dintre del cicle Pantalla Barcelona com Las Niñas o La Hija de un Ladrón, o sèries i pel·lícules de la Gris Jordana com Veneno o Libertad.

Activitats relacionades