52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XVI Mostra de jocs i joguines de l'Eixample

Públic familiar
CC Ateneu Fort Pienc, CC Cotxeres Borrell, CC Sagrada Família i CC Urgell
Del 16/12/2019 al 03/01/01/2020
  • Familiar

Espectacles, tallers, descobertes, jocs cooperatius... i moltes ganes de jugar!

S'acosten les festes de Nadal i les vacances escolars! Moltes famílies aprofiten aquests dies per gaudir plegats del temps lliure, sovint, esplaiant-se tot jugant llargues partides de jocs i descobrint noves joguines. Aquest objectiu és, precisament, un dels principals que mou la Mostra de jocs i joguines de l'Eixample des de fa una bona colla d'anys.

Entre el 16 de desembre i el 3 de gener, els centres cívics del Districte de l'Eixample amb casal infantil, és a dir CC Ateneu Fort Pienc, CC Cotxeres Borrell, CC Sagrada Família i CC Urgell, es converteixen en una gran ludoteca oferint una gran varietat de jocs i joguines per tal de poder experimentar i jugar amb les novetats o els jocs més clàssics, en previsió de les visites Reials vinents o del tió.

A més, els quatre equipaments organitzen una bona colla d'activitats complementàries com tallers, espectacles, laboratoris experimentals o jocs cooperatius. Cada sessió té un preu d'1,20 € per persona. Algunes activitats cal reservar-les prèviament, ja que tenen places limitades. A tall d'exemple, en la 16 edició del Juga i tria del CC Ateneu Fort Pienc hi haurà una exposició de les famoses joguines Click de Playmobil amb diversos diorames o la projecció de la pel·lícula Zog, drags i heroïnes (17/12 – 17.30 h) o l'espectacle de màgia Il·lusiona't (03/01 – 17.30 h).

A l'Aquí es juga del CC Cotxeres Borrell també hi podreu veure una pel·lícula i un espectacle de màgia. La deliciosa Ernest & Célestine, contes d'hivern (20/12 – 18.00 h), que forma part del Barcelona Districte Cultural i de nou la sessió màgica d'en Pau Segalés, Il·lusiona't (02/01 – 17.30 h).

Al CC Sagrada Família presenten Jugo, jugues... juguem? amb un extens programa d'activitats centrat en els tallers de construcció de fusta, peces de lego o reciclades. La màgia, l'humor i el misteri de Nadal van a càrrec de l'espectacle Il·lusiona't (30/12 – 17.30 h), just abans de tancar l'any.

Finalment, a El joc d'Urgell del CC Urgell ubicat a la segona planta, a més del laboratori de llum o de la construcció d'un hotel per a insectes, també hi arriba la màgia de l'espectacle Il·lusiona't (23/12 – 17.30 h) creat amb objectes quotidians que es barregen per oferir a l'espectador temps d'evasió.

Podeu consultar el programa del cicle (PDF) o bé visitar els enllaços dels cicles de cada equipament per a més informació i reserva d'entrades. També teniu disponible el web que ha publicat el Districte de l'Eixample.

Activitats relacionades