52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Balandra

Inici: 
02/06/2022
Tancament
28/06/2022

Aquestes propostes ja han passat

Arts escèniques

El Centre Cívic El Sortidor ha obert termini de presentació de residència de projectes escènics per participar a Balandra. Poden presentar-se en aquesta convocatòria totes les persones, companyies, entitats o col·lectius que ens presentin un projecte de qualsevol disciplina d'arts escèniques, de nova creació, no estrenats i amb vocació professional.

Es valoraran els projectes amb línies d'actuació al voltant del feminisme, la salut i la salut mental, processos comunitaris, alimentació i gastronomia, orientats al públic familiar i dansa vertical, encara que no són requisits per poder-s'hi presentar.

Per presentar un projecte s'ha d'entregar un dossier artístic o descripció del projecte, amb calendari orientatiu, especificació tècnica, currículum de la companyia i material visual, omplint aquest formulari.

El Centre Cívic El Sortidor aportarà a les companyies seleccionades una residència de fins a 6 mesos de setembre de 2022 al juliol de 2023 on tindran disponibles els espais del centre, seguiment artístic, espais d'emmagatzematge, difusió digital i material tècnic.

La presentació de projectes està oberta del 2 al 28 de juny. Consulta totes les bases de la convocatòria aquí.