52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

ESTRENA'T DANSA 2021

Inici: 
15/07/2021
Tancament
24/09/2021

Arts escèniques: Dansa

L’Estrena’t és un cicle participatiu que promociona, fomenta i dona oportunitats a grups, bandes i companyies emergents de les arts escèniques i obre les portes de l’exhibició professional a sales i festivals especialitzats. Cada trimestre és el torn d’una disciplina diferent. A la tardor: DANSA! A més, aquesta també és una oportunitat que permet a les companyies i artistes emergents mostrar la seva creació davant d'un públic especialitzat. 

Les peces seleccionades, les quals s'anunciaran el 14 d'octubre, participaran el dia 12 de novembre de l'experiència "El Garaje 81" i obtindran l'actuació enregistrada amb qualitat, apart del desplegament tècnic del CC Casa Groga, equipament on es mostrarà la peça de dansa davant d'un jurat format per membres del Centre Cívic i persones especialitzades en les arts escèniques. A més, la peça guanyadora obtindrà el premi de formar part del Festival Per Amor a l'Hart.

Si voleu participar, només heu d'enviar el següent formulari abans del 24 de setembre tenint en compte que es compleixin totes les bases de la convocatòria.