Segona sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2022

Tue, 22/11/2022 - 07:00

Segona sessió informativa de les Beques Montserrat Roig 2022

Tindrà lloc el 30 de novembre a Casa Usher i és un acte especialment indicat per a editors i agents literaris a la caça de bons projectes.

Amb presentació d’Albert Forns, i la participació de Raquel Pena, Alba Dalmau, Albert Chamorro, David Uclés i Mario Hinojos, es durà a terme dimecres 30 de novembre a les 12.30 h a la llibreria Casa Usher (Santaló, 79), la segona sessió informativa de les Beques Montserrat Roig convocatòria 2022.

Es tracta d’un acte especialment indicat per a editors i agents literaris que vulguin conèixer bons projectes, però és obert a tothom que hi vulgui assistir. Els becats i les becades explicaran la seva experiència i el projecte en el qual han estat treballant durant els dos mesos de beca.

Les Montserrat Roig estan impulsades per Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO, i hi opten projectes d’escriptura de qualsevol gènere literari (narrativa, poesia, assaig, crònica, memòries), excepte dramatúrgia, i van adreçades a escriptors i escriptores que hagin publicat com a mínim un llibre. En l’edició del 2022 s’hi varen presentar 245 sol·licituds vàlides, amb una paritat absoluta entre homes i dones.

Més informació, en aquest enllaç.