La Regata Cultural de la Copa Amèrica reforça la capitalitat de la cocteleria a Barcelona
Barcelona reforçarà aquest estiu el seu posicionament com a capital internacional de la cocteleria. La creació del “Còctel Copa Amèrica”, creat específicament per la Louis Vuitton 37a America’s Cup, l’esdeveniment esportiu mundial que acollirà aquest estiu la ciutat, torna a posar de relleu l’esperit innovador del sector i la seva clara voluntat d’internacionalitzar-se com una proposta atractiva tant pel públic local com per als visitants.
![..](https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2024/06/05163115/Captura-de-pantalla-2024-06-05-a-les-16.30.56-760x428.png)
La Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela i compta amb la col·laboració de més de 60 entitats, institucions i equipaments de la ciutat, suma a les més de 200 activitats previstes aquest còctel innovador, una proposta creada, dissenyada i promoguda per Barcelona Bar Show i Fecalon. La iniciativa vol tornar a posicionar la creació de primer nivell dels coctelers i cocteleres de la ciutat, molts dels quals han estat reconeguts i premiats en nombroses cites internacionals.
Com serà el còctel i qui l’ha creat?
El “Còctel Copa Amèrica” és una proposta especial i singular creada amb la col·laboració de sis cocteleries, representant el mateix nombre d’equips participants en la competició principal de la Louis Vuitton 37a America’s Cup. El còctel inclou: Bacardi Carta Blanca, cordial de mel salada amb farigola, Appletiser, Ratafia Alquimia, fumat amb romaní i acompanyat amb un Snack gastronòmic de poma amb tajín.
La beguda estarà disponible a la carta de 30 cocteleries seleccionades i ha estat creat perls coctelers SKYFALL (Cristian Valls – Cocteleria d’hotel i metròpoli); SOMNIA (Daniel Arévalo – Cocteleria de fantasia); ESPECIARIUM (Antonio Naranjo – Cocteleria d’autor); DRY MARTINI (Javier de las Muelas – Cocteleria clàssica); PARADISO (Giacomo Gianotti- Cocteleria speakeasy i creativa i A TEMPO (Iñaki Aldrey- Cocteleria de restaurant amb estrella Michelin).
Podeu consultar el programa al web de la Regata Cultural i descobrir els detalls de les cocteleries participants mirant-ne el llistat.