La Regata Cultural de la Copa Amèrica reforça la capitalitat de la cocteleria a Barcelona

Barcelona reforçarà aquest estiu el seu posicionament com a capital internacional de la cocteleria. La creació del “Còctel Copa Amèrica”, creat específicament per la Louis Vuitton 37a America’s Cup, l’esdeveniment esportiu mundial que acollirà aquest estiu la ciutat, torna a posar de relleu l’esperit innovador del sector i la seva clara voluntat d’internacionalitzar-se com una proposta atractiva tant pel públic local com per als visitants.

..
05/06/2024 - 16:33 h - Comerç i mercats Comerç

La Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela i compta amb la col·laboració de més de 60 entitats, institucions i equipaments de la ciutat, suma a les més de 200 activitats previstes aquest còctel innovador, una proposta creada, dissenyada i promoguda per Barcelona Bar Show i Fecalon. La iniciativa vol tornar a posicionar la creació de primer nivell dels coctelers i cocteleres de la ciutat, molts dels quals han estat reconeguts i premiats en nombroses cites internacionals.

Com serà el còctel i qui l’ha creat?

El “Còctel Copa Amèrica” és una proposta especial i singular creada amb la col·laboració de sis cocteleries, representant el mateix nombre d’equips participants en la competició principal de la Louis Vuitton 37a America’s Cup. El còctel inclou:  Bacardi Carta Blanca, cordial de mel salada amb farigola, Appletiser, Ratafia Alquimia, fumat amb romaní i acompanyat amb un Snack gastronòmic de poma amb tajín.

La beguda estarà disponible a la carta de 30 cocteleries seleccionades i ha estat creat perls coctelers SKYFALL (Cristian Valls – Cocteleria d’hotel i metròpoli); SOMNIA (Daniel Arévalo – Cocteleria de fantasia); ESPECIARIUM (Antonio Naranjo – Cocteleria d’autor); DRY MARTINI (Javier de las Muelas – Cocteleria clàssica); PARADISO (Giacomo Gianotti- Cocteleria speakeasy i creativa i A TEMPO (Iñaki Aldrey- Cocteleria de restaurant amb estrella Michelin).

Podeu  consultar el programa al web de la Regata Cultural i descobrir els detalls de les cocteleries participants mirant-ne el llistat.