Agreste

Premiat
Qualitat gastronòmica
2017
Gràcia
Cuina italiana
Cuina mediterrània
Entre 50 i 70

La sala l’atén, propera, la Roser i, a la cuina, en Fabio i el seu equip dissenyen una proposta gastronòmica que es mou entre la tradició i l’avantguarda, amb arrels locals i italianes, i aprofundint, dia rere dia, en els productes de la terra i del mar i en les coccions. A Agreste intenten ser fidels als sabors genuïns i miren que cada ingredient tingui la seva funció en la composició del plat per crear sorprenents harmonies gustatives. Treballen únicament amb productes frescos de temporada i molts de proximitat, la major part ecològics, silvestres o salvatges, i alguns de cultiu propi. La sostenibilitat és el seu camí i la seva meta i, per això, formen part del moviment Slow Food. Si repassem la carta, trobem elaboracions com la garota amb salsa al cafè, la fregola sarda amb gambes del Mediterrani, la ceba tendra al forn amb pop a la planxa, maionesa de pop i pebre vermell fumat de La Vera i menta o la perdiu en escabetx suau amb col. Llista de vins molt detallada, amb representació de vins biodinàmics. Local acollidor, ocupa la cotxera i la sala d’espera de l’antiga estació d’òmnibus de Vallcarca, antiga casa del restaurant Casa Fausto.

Contacte

Carrer Funoses-Llussà, 2. 08023 Barcelona.
932 135 005