Café Floh

Finalista
Sostenibilitat
2024
Gràcia
Menys de 20 €

Espai familiar i acollidor, inspirat en les cafeteries vieneses. Treballen amb proveïdors de proximitat per minimitzar l’impacte mediambiental de l’activitat i fomentar l’economia local, defensen un estil de vida conscient i creuen fermament que la dieta vegetariana i respectuosa amb el benestar animal és la més sostenible; la seva meta és apropar-la a tots els públics. Per això, han dissenyat un menú diari amb quatre primers, segons i postres per triar i una carta nocturna amb enunciats tan suggeridors com els pètals de remolatxa farcits de mascarpone amb poma caramel·litzada i xarop d’atzavara, la ja clàssica coliflor amb salsa de tòfona i avellanes, els tacos de jackfruit o el curri verd amb tofu fumat. També disposen de pastissos casolans (pastanaga, formatge amb Lotus…) sense gluten ni sucre refinat. Ofereixen plats vegans i poden adaptar el repertori. I en altres hores, cafè de comerç just, lattes, txai, te, bols amb granola o margalló del Brasil, torrades, cookies o el coquet brunch Frühstück.

Els gossos són benvinguts. I Café Floh col·labora amb el projecte Vall de la Muga, una finca ecològica i compromesa amb la regeneració de la vall, que ja ha aconseguit augmentar el cabal del riu i la massa forestal, i reduir així la petjada de carboni.

Contacte

Verdi, 79. 08012 Barcelona.
930 079 319