Els eixos comercials de la ciutat

Barcelona ofereix un ventall comercial basat en la combinació del comerç tradicional d’origen familiar, grans marques internacionals i comerç innovador. Botiga a botiga, es contribueix a crear un model de ciutat única, ciutat mediterrània, ciutat de comerç. 

Actualment, hi ha més de 40 eixos comercials on pots passejar, comprar, entretenir-te i gaudir d’estones de qualitat en família. Els trobaràs repartits per tota la ciutat. Encara no els has visitat? 

Més de 40 eixos comercials

Hi ha eixos comercials molt diferents entre si, però tots amb un denominador comú: s’hi barregen els establiments moderns amb els tradicionals de tota la vida, per gaudir d’un comerç familiar de caràcter mediterrani. Des d’un mercat d’antiguitats que data del segle xv fins a un llarg carrer que articula un dels barris tradicionals de la ciutat, passant per una zona que respon a totes les necessitats del col·lectiu LGTBI o per una avinguda que uneix dues joies del modernisme. Tots ofereixen una experiència de compra i gastronòmica local única.

Pots descobrir tots els eixos comercials de la ciutat al web de l’entitat Barcelona Oberta i al web de la Fundació Barcelona Comerç. Aquestes associacions faciliten una interrelació entre comerciants, consumidors i administració que permet millorar cada dia.