El Racó del Peix
Marisc, arrossos i tapes de qualitat per a tothom, en un local d’estil mariner minimalista, amb tres sales que traslladen a destinacions costaneres –Cadaqués, l’Escala i Palamós–, i una cobejada terrassa anant cap a dins, en una finca del 1908 situada davant de la desapareguda riera d’Horta. A la carta, plats per compartir com la mariscada per a dues persones i el pernil de gla, especialitats com l’arròs caldós de cranc blau del Delta i el suquet de pescadors, carns de Girona i roques de xocolata com a dolç punt final. Entre setmana té menú al migdia i opció express. La parella propietària és gent de mercat (les seves famílies regenten des de fa generacions parades de peix i fruita al Mercat de Montserrat), i per això la seva cuina també ho és: fresca, de temporada i a bon preu. El 2017, després de molt temps relacionant-se, a peu de taulell, amb clients del sector de la restauració, Mª José Millán i Arturo Garzón van decidir obrir el seu propi restaurant, que va seguir un altre, inaugurat fa un any i mig, a Sant Andreu: La Terrassa de Mercadal (plaça del Mercadal, 41). Quant a la sostenibilitat, a El Racó del Peix, en les hores de preparació aprofiten la ventilació natural de la qual es beneficien per la seva ubicació entre dos carrers, i estudien col·locar panells solars.
Contacte