Guia 2024 de la Restauració de Barcelona

Ja pots aconseguir la 'Guia 2024 de la restauració de Barcelona', amb els millors establiments de la ciutat.

Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, l'Ajuntament de Barcelona ha editat la Guia 2024 de la restauració de Barcelona. Es tracta d'una publicació que recull tots els detalls dels establiments finalistes i guardonats de les quatre edicions dels Premis Barcelona Restauració, uns guardons que la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona convoca des de l'any 2017. En total, hi ha un centenar d’ establiments de la ciutat.

A les pàgines de la guia, s'hi poden descobrir restaurants que ofereixen l'excel·lència gastronòmica de Barcelona, que tenen un fort vincle amb el barri que els acull i que incorporen valors essencials com la sostenibilitat i la innovació. En total, Barcelona compta amb més de 10.000 bars i restaurants que aporten un gran valor a l'hora de mantenir el caràcter de ciutat mediterrània, generar progrés i cohesió en el dia a dia dels barris. Cada restaurant d’aquesta guia té la seva pròpia identitat i ja forma part del paisatge gastronòmic de Barcelona.

El llibre es podrà aconseguir a la Sala Ciutat, la llibreria especialitzada de publicacions de l'Ajuntament de Barcelona, al carrer Ciutat, 2, al districte de Ciutat Vella. El dia de Sant Jordi també estarà disponible a la paradeta que l'establiment tindrà al carrer i al Passeig de Gràcia a l’estand de publicacions de l’Ajuntament.

Descarregar

Guia 2024 de la Restauració