L’Anxoveta de Sants
Referent a Sants des de 2016, quan el seu artífex, Jordi Ibáñez, va decidir emancipar-se de l’emblemàtic Bar Bodega Salvat, del qual va ser soci, i obrir el seu propi local, que s’ha convertit en un espai de trobada i cohesió del barri. Com es pot deduir del nom, l’anxova –de primera– és el seu producte estrella. Quan comença la temporada, en Jordi prova les de tots els proveïdors que té al Cantàbric, tria la seva preferida, en compra per a tot l’any i dedica moltes hores a netejar-la. També serveix altres especialitats, com el Juanjo (patates xips amb piparras i salsa de vermut), patates collonudes, bombes, lacón, elaboracions clàssiques –cua de toro, tripa, galta de vedella, etc.–, recomanacions del dia com els popets a l’americana o les mandonguilles amb tòfona, bolets i reducció de crema d’aiguardent, i esmorzars de forquilla. Tracte proper i música punk-rock. Admeten gossos.
Contacte