Menjars i Begudes El Bisaura
Presents al mercat des de fa 47 anys, amb una parada de peix, van inaugurar el bar restaurant el 2007, després de la remodelació del Mercat de les Corts, per posar-lo al servei dels treballadors de l’equipament municipal, la gent del barri i la resta de Barcelona. Deu anys després, va agafar les regnes del negoci Jaume Vilanova, que havia crescut en aquest mercat ajudant en una fruiteria, amb Kilian Zambrano, que cuinava amb els propietaris anteriors.
Es tracta d’un espai en L sense porta que convida a quedar-s’hi, amb dues barres i algunes taules, que obre molt aviat al matí de dilluns a dissabte i que, com calia esperar, s’ha especialitzat en peix i marisc frescos. Ofereix, a més, esmorzars suculents de forquilla per als qui matinen i s’han de nodrir per afrontar el dia, amb elaboracions com la ‘Tropa’ (cap i pota), fricandó, truites, entrepans, tapes... Al migdia, fruits del mar i cuina casolana, que destaca per la qualitat i l’autenticitat, i no escatima en detalls: un oli d’oliva com ha de ser, un bon vi sobre la taula, una mostra atractiva de pastisseria, pa artesà, cafè italià, llet i postres lactis d’una petita granja de Gurb, porc d’Alpens (Osona), verdura i fruita de temporada i llegums i ous del país; tot, comprat sense sortir del recinte.
Contacte