Aquest Nadal, plaça Catalunya s'omple amb més de 100 activitats familiars i culturals

15/12/2020 - 16:22 h

NADAL. El proper 19 de desembre s'enceta la programació del Festival de Nadal de Barcelona. Fins al 30 de desembre, la iniciativa omplirà d'activitats plaça Catalunya: més de 20 projectes culturals, més de 100 sessions musicals i activitats i 140 artistes.

Aquest Nadal, acosta't a la plaça Catalunya. Del 19 al 30 de desembre, la plaça acollirà un centenar d'activitats per a tots els públics dividides en tres franges horàries: als matins, espectacles familiars; a les tardes, espectacles culturals; a les nits, espectacles artístics de format mitjà. T'ho expliquem!

Plaça Catalunya acull aquest Nadal 20 projectes culturals amb més de 100 activitats programades en diverses franges del dia i pensats per a tots els públics. Tota la informació sobre els espectacles, els horaris i les reserves, la trobareu ampliada aquí.

Matinals familiars

Als matins, hi trobaràs una oferta d’activitats i espectacles centrats en la cultura, la literatura, les arts plàstiques, l’aprenentatge, el coneixement, la ciència, el moviment i l’esport, adreçats a públic familiar de diverses franges entre 4 i 12 anys. Els espectalces aniran a càrrec de La Mandarina de Newton, el Festival FLIC de literatura, El Culturista, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i comptaran amb l’acompanyament escènic de la companyia Eléctrico 28.

Tardes culturals

Les tardes culturals a plaça Catalunya seran una celebració artística i expressiva no tan sols de Nadal, sinó també del mateix fet de viure. Hi trobaràs músiques i projectes escènics nascuts a Barcelona i que representen la diversitat i la pluralitat artística de la ciutat. Sons afroamericans, afrollatins o indie acompanyats de propostes escèniques vinculades al circ contemporani i a la diversitat coreogràfica… Tot en una versió nadalenca per celebrar-ne i compartir-ne els valors des de les arts i la cultura.

Els espectaces de la tarda comptaran amb la participació del Festival Say it Loud, l’Associació Coincidències, el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, Nación Funk i Koko Jean Davis, Lenin Jiménez i la seva orquestra, Sia Tolno i l’Alma Afrobeat Ensemble, la Golden Beat, Litus, Paula Valls, la Companyia Moveo, PSIRC, Ariadna Peya, Adrián Vega, Ester Guntín, Andrea Jiménez, Violeta Iriberri, Elvi Balboa i la brass band Hip Horns.

Vespres universals

Cada vespre, plaça Catalunya acollirà El conte de Nadal, una versió contemporània i multimèdia del clàssic de Charles Dickens de la mà de la companyia artística Insectotròpics amb la participació del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, la Fabra i Coats, el CCCB i el Gran Teatre del Liceu.

Insectotròpics, companyia nascuda a Barcelona el 2011, utilitza una fusió de llenguatges per fer- se una veu pròpia a través de les arts plàstiques, la música contemporània, el treball actoral i el live cinema. Passat, present i futur. Una història universal i nadalenca sobre els valors humans.