Passadís del Pep
Aquest restaurant ha destacat per la qualitat del producte de temporada que serveix i pel servei des de l’any 1979, en què Joan Manubens –mecànic convertit en carismàtic restaurador– va obrir un petit local de menús amb la seva mare Pilar, animat pel seu germà Pep (propietari de Cal Pep). En Joan fill el dirigeix des de l’any 2017.
L’equip de sala el lidera Modesto Baena, que fa trenta anys que atén les taules. Aquest premi és un reconeixement a la seva impecable tasca i compromís per brindar una experiència memorable.
Amagat al final d’un passadís, sense rètol a la porta ni carta, el millor que pots fer és deixar que sigui el personal qui seleccioni el que es degustarà en funció dels dictats del mercat, i de les seves apetències i pressupost. Sempre gènere fresc, sobretot del mar, magistralment intervingut –encara que mínimament– per salvaguardar els sabors genuïns. I per acompanyar-los, una enoteca amb més de quatre-cents vins.
Sota bigues de fusta, i a l’empara d’arcs i parets de pedra centenària, il·lustrades amb obres d’artistes com Antoni Tàpies i Perico Pastor, la seva proposta ha conquistat fins i tot Woody Allen (fan de les seves croquetes) i Francis Ford Coppola (que va aterrar a Barcelona només per sopar marisc al Passadís amb el seu amic Manubens).
Contacte