Terraza Martínez

Finalista
Sostenibilitat
2024
Sants Montjuic
Entre 50 i 70 €

Durant els dos darrers anys s’han entestat a integrar la sostenibilitat en cada aspecte de l’operativa diària, amb el propòsit ferm de minimitzar l’impacte mediambiental i promoure un entorn de treball inclusiu i respectuós. Aquest esforç els ha portat no només a millorar les pràctiques internes, sinó també a inspirar l’equip a ser part del canvi. 

En aquest enclavament singular, encimbellat a la muntanya de Montjuïc, un mirador amb vistes de 360° sobre la ciutat, el port i el Mediterrani, que va ser un baret abans que restaurant, ofereixen arrossos –en què intervenen entre tres i cinc tipus de sofregit–, com ara el de conill i pollastre (la seva versió de la paella valenciana) i el socarrat o caldós, per triar, de gamba vermella de la Costa Brava. També ofereixen cuina marinera amb clàssics com el llamàntol o la llagosta estil Formentera (saltats amb patates, pebrots i ous fregits), o la cassola de llamàntol i rap en dos serveis, i carns i peix cuinats amb carbó de quebratxo. Tot, elaborat amb ingredients adquirits a les llotges i els mercats propers. I també hi ha els aperitius, amb ostres, pernil de Jabugo, caviar i xampany, les novetats de temporada i els còctels. Obre cada dia, els diumenges amb DJ.

Contacte

Carretera de Miramar, 38. 08038 Barcelona.
931 066 052