Tierra Brava
Aquest restaurant de cuina de mercat, amb una ubicació privilegiada a l’interior del Mercat del Ninot, forma part d’un grup de restauració per al qual la sostenibilitat és una preocupació essencial, d’aquí que apliquin una política molt conscient en la gestió de les minves i el reciclatge.
Tierra Brava es presenta com un lloc per veure i ser vist, un entorn càlid d’ambient dinàmic i atmosfera desimbolta, distribuït en dues sales, amb una gran barra i terrassa. La carta combina tradició i tendències gastronòmiques i es proveeix de productes frescos i de proximitat al mateix mercat, de l’horta, del mar i de la terra. Són especialistes en arrossos, com és el cas del d’ibèric al carbó o gambot; entre els enunciats figuren entrants com el minicroissant d’steak tartare, plats com l’albergínia a la brasa amb sobrassada de Maó, parmesà i mel o el turbot al pil-pil amb xips de patata del Pirineu, i entre les postres crida l’atenció el flam “de bojos”. De dimarts a divendres tenen menú al migdia. I de dimarts a dissabte, durant els sopars i fins al tancament, es converteix en cocteleria d’autor amb música en viu o sessions a les quals conviden nous talents o es punxen vinils. Privatitzable per a esdeveniments.
Contacte