×

Mensaje de error

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/img/mark.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/apps/app0765/www/:/var/www/apps/app0765/src/:/var/www/apps/app0765/session/:/var/www/apps/app0765/tmp/:/var/www/apps/app0765/data/:/var/www/apps/app0765/env/) en bcn_guide_get_custom_marker() (línea 914 de /var/www/apps/app0765/www/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/bcn_guide.utils.inc).

Atrás

Traductor de google :

Professora: Cel·la Mondéjar

A través de la pràctica de l’anàlisi sensorial, ens iniciarem en el tast de tres vins. En cada sessió, treballarem les fases del tast i descobrirem les principals aromes de fruita, de brioixeria i espècies. Assentarem les bases de la fase gustativa amb els sabors i les sensacions tàctils. Paral·lelament, farem una introducció a l’elaboració de vins blancs, negres, escumosos i dolços.

Horarios

loading