La Trobada de la Febrerada: reviviu la conversa sobre transformació digital i ESS!

La Trobada de la Febrerada es va centrar en els reptes i oportunitats de la digitalització

..
19/02/2024 - 10:59 h - Drets Digitals Ajuntament de Barcelona

El passat 2 de febrer es va celebrar la 2a edició de La Febrerada, la Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona. El Bloc4BCN va acollir la Trobada, un conjunt de converses sobre l’impacte de la transformació digital en l’ESS. Podeu reviure els debats a través dels vídeos que hem preparat.

Si no vau poder venir a la Trobada de la Febrerada o si voleu revisar el que es va debatre durant les converses del matí, no us perdeu els enregistraments:

  • Conversa: Transformació digital, tecnologia i ESS, assumim el repte?
    • Amb la moderació permanent d’Álvaro Porro, Director d’Economia Social i Cooperatives de Barcelona Activa.
    • Introducció amb Gerard Genís, coordinador de M4Social a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Mar Galtés, Directora de Desenvolupament corporatiu de TechBCN, i Jaume Oller, Conseller de La Confederació de Cooperatives de Catalunya.
    • Casos pràctics amb Bàrbara Outeiro, responsable d’Innovació Oberta a Suara, Meritxell Naranjo, Responsable de Comunicació de FACTO, Isabel Rodríguez, responsable de Desenvolupament d’Arç Cooperativa, i Neus Andreu, Directora de Fil a l’Agulla.
    • Empreses tecnològiques de l’Economia Social i Solidària, amb Anna Vila, Responsable de l’Àrea d’Atenció a les Entitats Sòcies de SinèrgiaTIC, Eric Rial, soci treballador de Kedu, i Joan Caballero, membre de SOM IT Cooperatiu i coordinador de Som Connexió.
  • Exposició dels serveis i el valor afegit de BLOC4 per a les empreses i entitats de l’ESS.

A més, podeu llegir la crònica de la Trobada i les idees força, al següent enllaç.

 

.. .. ..