Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

El nostre projecte educatiu

L'escola bressol Els Tres Tombs està situada a l'interior d'una illa de l'Eixample, al barri de Sant Antoni. És un edifici de dues plantes, adaptat, sense barreres arquitectòniques, lluminós i assolellat. Hi ha set grups i un Espai Familiar, oferint d’aquesta manera la possibilitat d’atendre les diferents necessitats de les famílies.

L'escola està pensada per a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys, tant pel que fa als espais com als materials, que estan adequats a cada grup d'edat segons el seu moment evolutiu.

Hi ha un ampli jardí al davant i un de més petit al darrere. Això permet diverses possibilitats adaptades a les diferents edats dels infants.

Créixer a l'escola bressol
El plantejament de l'escola té una intencionalitat plenament educativa, tant pel que fa a l'organització com a les activitats que duen a terme, que estan pensades per potenciar les capacitats dels infants i afavorir el seu desenvolupament.

Tenint en compte les diferents edats dels infants, l'escola els ajuda a créixer amb autonomia, sociabilitat i afecte, partint de les relacions amb els seus companys i companyes i altres adults, i aprofitant al màxim el que la vida diària ens ofereix: higiene, menjar, descans, relació amb les famílies i, evidentment, tot el que fa referència al joc, l'activitat infantil per excel·lència.

L'escola vol oferir una atenció individualitzada i una vida col·lectiva de manera equilibrada.

Un món de relacions
La relació entre les famílies i el personal del centre, a través de qualsevol canal dels quals disposa l'escola -contacte diari, entrevistes, reunions- permet establir estratègies conjuntes de cooperació per ajudar els infants en la descoberta del món que els envolta.

Es treballa perquè sigui una escola oberta a l'exterior, raó per la qual es relacionen i intercanvien informació amb altres institucions que tenen a veure amb l'educació dels infants: equip d'assessorament psicopedagògic, centre de recursos, altres escoles, etcètera.

El centre compta també amb l'Associació de Mares i Pares, que participa, col·labora i organitza algunes activitats.

Compartiu aquest contingut