Jornades de portes obertes i sessió informativa a l’EBM el tren de Fort Pienc pel curs 2024/2025

CURS 2024/2025

 
PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA EBM EL TREN DE FORT PIENC!

La presentació de la sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol municipals, per al curs 2024-2025, es farà de manera telemàtica des del 3 de maig i fins al 16 de maig de 2024, ambdós inclosos, i per mitjà del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Vols tenir informació sobre la nostra Escola Bressol i tot el procés de preinscripció i matrícula?

Es van fer dues sessions informatives telemàtiques. Si no vas poder assistir, pots veure el resum d'aquesta sessió en el document que adjuntem.

Vols visitar l’Escola Bressol Municipal el tren de Fort Pienc?
Els dies de visita són:

  • dilluns, 29 d’abril.
  • dimarts, 30 d’abril.
  • divendres, 3 de maig.

Tria el dia que et vagi bé. La visita dura uns deu minuts i pots venir entre les 9:30 h i les 11 h. No es dona cap informació, ja que la informació s’ha donat en les sessions informatives. Preguem que vinguis sense els infants (llevat que siguin acabats de néixer), pel fet que ho fem en horari lectiu, amb la intenció que veieu “la vida” dins l’escola. Entrareu en grups reduïts i per ordre d'arribada. 

Si un cop finalitzada la visita, et queden dubtes, pots enviar, després, un correu a ebmeltrendefortpienc@bcn.cat o bé trucar al 687 18 16 99. També pots enviar un WhatsApp. El que et vagi millor!
 
Moltes gràcies i ens veiem ben aviat!

No s'ha de demanar cita ni apuntar-vos enlloc. Si voleu assistir a la sessió informativa, us connecteu el dia i hora indicat. Si voleu venir a veure l'escola, veniu un dels dos dies indicats i entre l'horari que especifiquem en aquesta mateixa informació.
 

Documents d'interès

Compartiu aquest contingut