PROJECTE COS I MOVIMENT

L’escola participa des del curs 2018-2019 en el projecte Cos i Moviment 0-3. De la mà del Graner, del Mercat de les Flors, de l’IMEB i de la nostra escola padrina Dolors Canals anem experimentant i aprenent el llenguatge del cos i el moviment. Cada moviment natural i espontani de l’infant el podem observar i valorar des de la mirada de la dansa. Es busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.
 
El projecte es durà a terme durant tres cursos per poder implementar, consolidar i acompanyar, a partir d'aquests tres grans eixos:

  • Un curs de formació per a l'equip, “La Dansa com a eina per fomentar en l'infant la llibertat de moviment”.
  • Viure una experiència artística com a espectador actiu, que realitza la coreògrafa i ballarina Montse Roig.
  • Formació i assessorament personalitzada a l'escola.

 
En la dansa, és el cos qui parla. Aquest llenguatge és present en la vida dels infants i també durant el dia a dia a l’escola: a l’estança, al jardí, a la sala,... oferim oportunitats per descobrir i aprofitar totes les potencialitats del moviment que té el nostre cos. Cadascuna és una experiència agradable que tenim amb el moviment del cos, la respiració, la llibertat, el contacte, les mirades còmplices, deixar fluir, estar present, vibrar de dins a fora, canalitzar vivències i emocions, deixar-se emportar per aquell moment i, sobretot, gaudir. 

Compartiu aquest contingut