Relació Família-Escola

Entenem que l’escola és un lloc de trobada, un espai d’interaccions constants i inevitables; per aquest motiu pren tanta importància la relació entre les famílies i l’equip de l’escola. Des de l’Equip Educatiu de l’Escola Bressol Guinbó creiem que aquesta relació ha d’estar basada en la confiança i el respecte. Degut al moment evolutiu en el que es troben els infants quan comencen l’escola, encara és més rellevant la importància d’una relació família escola, en la qual hi hagi una comunicació diària i sincera. D’aquesta manera podrem anar tots a una i participar de forma activa en el procés tant educatiu com evolutiu dels infants.

Les famílies sou una part indispensable del procés d’acolliment des del primer moment. Amb el nostre acompanyament, intentem que aquest camí esdevingui un procés relaxat i individual. Tenim en compte que veniu a l’escola moltes vegades amb nervis i incertesa. Per tant, us intentarem transmetre seguretat formant un equip en el qual no hi hagi prejudicis i s'estableixi un clima de confiança.

La comunicació amb vosaltres és diària on es comparteix cada matí i cada tarda petites anècdotes i situacions que viu el vostre fill/a en el dia a dia a l’escola. Durant el curs escolar utilitzem diferents canals de comunicació per poder fer-vos arribar missatges i informacions diverses. En el nostre dia a dia comptem amb vosaltres i sou benvinguts per fer propostes a les estances, com ara explicar un conte, fer un petit concert o simplement estar amb nosaltres a l’estança sent testimonis del dia a dia a l’escola bressol.

A més de l'AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes), també existeix un Consell Escolar que, com a òrgan participatiu es responsabilitza del funcionament i de la presa de decisions importants de l'escola.
 
 
 

Compartiu aquest contingut