INFORMACIÓ ORGANITZACIÓ ESCOLA

A continuació trobareu una pinzellada sobre diferents aspectes que, com cada any, us poden interessar. A la pàgina web també podeu trobar imatges , vídeos i altres informacions sobre la nostra escola.
Totes aquelles persones que obtenen plaça es faran una reunió on se’ls dona un dossier amb diferents informacions i també una entrevista personal amb el personal docent al setembre.
 
Composició de l’escola curs 2021-2022
Aquest any l’escola està conformada per:
1 grup de nadons de 8 infants
3 grups de 1 a 2 anys de 13 infants a cada grup
2 grups de 2 a 3 anys de 20 infants a cada grup
 
Personal de l’escola
Una educadora tutora per a cada grup
Una educadora de suport per a cada grup
Una educadora complementària amb tasques de suport
Una directora
Dues persones a cuina.
Dues persones a neteja.
 
Horaris
L’escola està oberta de dilluns a divendres de 8 a 17h. S’ha de fer amb normalitat un mínim de 4 hores. El mes de setembre i de juliol l’horari és fins les 15h. L’escola tanca el 15 de juliol.
De 8 a 9 és horari d’acollida; en aquest horari l’atenció dels infants la fa el personal de suport i l’educadora complementària.
Cada curs es facilita a les famílies el calendari corresponent on s’indiquen les festes i dies en que l’escola roman tancada.
Ens adaptem a diferents horaris dintre d’un horari marc, en el que s’intenta que no hi hagi entrades ni sortides d’infants durant els àpats per facilitar que aquest sigui un moment tranquil; tampoc durant l’estona del descans dels infants.
 
Alimentació
A l’escola hi ha cuina pròpia que elabora menús segons les diferents edats dels infants . Els canvis de més de 3 dies en l’alimentació s’han de fer sota prescripció mèdica.
A l’escola no està permès que les famílies portin cap aliment, per raons higièniques i perquè a l’escola poden haver infants amb diferents al·lèrgies que poden agafar aquests aliments sense control. L’únic aliment que pot entrar a l’escola és la llet materna o el seu substitut en pots per obrir. En començar el curs es donen els menús.
 
Canals de comunicació
Per tal de garantir el contacte i la comunicació amb les famílies i escola amb l’objectiu que puguin conèixer el dia a dia del seu infant així com la seva evolució, disposem de diferents canals com poden ser llibretes d’aula, reunions, informes però, la relació més important s’estableix en el dia a dia, en l’intercanvi diari de comunicació que es fa a l’entrada i la sortida.
 
Projecte d’escola compartit
Amb l’Associació de Famílies (AFA) realitzant diferents projectes i col.laboracions al llarg del curs. Les activitats i projectes es realitzen tant a nivell d’escola com a les aules.
 

Compartiu aquest contingut