El nostre projecte educatiu

L'escola bressol municipal L'Estació està situada al districte de Sant Martí, just al costat de l'escola d'educació infantil i primària Bac de Roda.

L'escola està distribuïda en dues plantes: la planta baixa amb les aules, la sala d'usos múltiples i la zona de treball de l'equip educador; i el primer pis amb les instal·lacions del servei de cuina i la bugaderia. L'escola disposa de sis aules, totes elles amb accés directe al pati i a la sala d'usos múltiples. Les aules estan comunicades entre si, per afavorir les relacions entre els infants de diferents grups. Cada aula està distribuïda per espais de joc.

Des del nostre projecte d'escola creiem que el més important és que els infants es trobin en un ambient agradable que afavoreixi el seu benestar. A l'escola bressol L'Estació considerem les nenes i els nens com a persones capaces i competents, protagonistes del seu procés d'aprenentatge. A l'escola, afavorim la seva autonomia i el seu desenvolupament harmònic, sempre des del tracte individual, tenint en compte que cada infant és diferent.

Un aspecte fonamental del nostre projecte d'escola és treballar conjuntament amb les famílies a través d'una comunicació fluïda i constant, en un context de confiança mútua. A més les famílies participen de manera directa en l'AMPA i al Consell Escolar.

Volem destacar el nostre compromís amb la sostenibilitat, que fem realitat en el dia a dia. Treballem en xarxa, mantenint una relació estable amb les entitats i els serveis més propers.

Compartiu aquest contingut