×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Convocatòria oberta pel concurs Docs Cooperants 2021

Concurs. Aquesta convocatòria té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a escala local

S’obre la convocatòria del concurs Docs Cooperants, gestionada per l’Espai Jove Casa Sagnier amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona.

Docs Cooperants és un concurs de projectes per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat. Les propostes presentades han de tenir com a fonament discursiu aquestes temàtiques.

Aquesta convocatòria té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a escala local que tinguin com a objectiu fer visible la tasca de les joves en la millora del seu entorn a través de la cooperació, l’associacionisme, la participació i/o el voluntariat.

Es donarà suport a dos projectes audiovisuals, ja sigui en format de col·lectiu o associació, que contribueixin al creixement personal i col·lectiu a través del desenvolupament d’accions pensades, dissenyades i implementades pels propis joves, contextualitzades en aquestes temàtiques, sempre com resposta a les seves inquietuds i interessos.

Dins d’aquestes temàtiques, el contingut i format del projecte audiovisual és lliure.

A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del projecte.

Els premis es concedeixen en dues categories:

PRIMER PREMI 2000 €

SEGON PREMI  1000 €

Data límit d’entrega de projectes: divendres 7 de NOVEMBRE 2021.

D’acord amb l’objectiu bàsic del concurs, Docs Cooperants no acceptarà projectes ja filmats i editats.

No oblideu consultar les bases!

-BASES CONCURS DOC COOPERANTS 2021

-ANNEX 1

-ANNEX 2

-ANNEX 3

-Exemple PRESSUPOST

-CARTELL