Destaquem

 • Tancament

  El casal romandrà tancat del dia 24 de juny al 9 de juliol, ambdós inclosos, per motius d'obres de millora.

 • Passejades

  Cada divendres al matí organitzem passejades amb dificultat mitja/baixa (2h aprox) Apunta't presencialment els dilluns i dimecres d'11 a 13h. Places limitades

 • Butlletí Mensual Virtual

 • Biblioteca al Casal

  Si t'agrada llegir i submergir-te als mons imaginaris als que ens transporten les pàgines dels llibres... al Casal tenim Servei de prèstec de llibres.

  Horari: dimarts de 16.30h a 18.30h i divendres de 10.30h a 12.30h, excepte els dies que s'organitzin les lectures en veu alta. 

 • Primera posició del taller de Ball en línia a la 17a Jornada de "No Jubilis la Memòria"

  El dimecres 29 de maig es va celebrar la 17a Jornada de "No jubilis la Memòria", el gran esdeveniment de la Fundació Mutuam Conviure. 

  Estem emocionades de comunicar-vos que, el Casal de Gent Gran del Baix Guinardó, va obtenir la primera posició en la categoria de Ball en línia.

   

 • XV Concurs literari

  La Diada de Sant Jordi és un dia molt especial al nostre Casal, per això, cada any celebrem un concurs literari. 

  Us deixem l'enllaç per poder veure i descarregar el dossier amb els escrits en prosa i poesia, tant en català com en castellà, que ens han fet arribar els participants per la celebració: dossier Sant Jordi.

 • El Casal de gent gran Baix Guinardó col·labora al projecte REMI de la Fundació Salut i Envelliment

  El passat 30 de gener, la Fundació Salut i Envelliment UAB va organitzar l’acte de cloenda 2023 del projecte REMI al qual el Casal de gent gran Baix Guinardó es col·laborador, al Centre Cultural La Farinera del Clot (Barcelona).

  Durant l’acte, es van presentar els resultats anuals del projecte i un vídeo-resum amb les activitats que s’han dut a terme. A la trobada, en què hi van assistir tant persones grans que hi han participat, com a voluntàries, també es van fer dinàmiques grupals de reminiscència.

  El projecte REMI, en marxa des del 2016, pretén contribuir a la prevenció del deteriorament cognitiu en persones grans mitjançant la teràpia de reminiscència

   

 • Cicle Tardor de Pau

  Enfortir els ideals de la pau, contribuir a la construcció de societats on totes les persones siguin iguals de condicions i drets i rebutjar tota manifestació de violència. Aquests són els objectius de 'Tardor de Pau', un cicle d'activitats organitzats per entitats del districte d'Horta-Guinardó que, des de la setmana passada i fins al mes de desembre, omple biblioteques, casals i espais públics.

  El Casal Gent Gran del Baix Guinardó participa amb l'activitat ''relats migrants, relats de vida'' el 17 d'octubre a les 18:00 h. Activitat organitzada conjuntament amb l'Associació Gent Plus.

 • Càpsules de vídeo: l'activitat física i de l'esport

   

  https://www.youtube.com/@totssomesport/playlists

   

  A càrrec del Departament de promoció esportiva de l'Ajuntament.

   

   

 • Premis rifa solidària

  Recollida del premi a partir del 19/06

Pàgines

Propers esdeveniments