La GRAN pantalla - Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona (2a edició) - abonaments gratuïts per a gent gran

 

 

El Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, es un espai de trobada cinematogràfic intergeneracional que té com a objectiu desmuntar els prejudicis i estereotips sobre les persones grans.

D’aquesta manera, tenint en compte com a tema central la seva representació, el Festival busca relats que contribueixen a generar noves lectures i discursos, per tal d’anar més enllà de les imatges convencionals que s’associen normalment a aquesta etapa de la vida i diversificar les mirades existents. Per altra banda, el Festival també és una oportunitat per reconèixer la labor cinematogràfica de persones grans, així com de joves realitzadors i realitzadores que s’interessen per les seves històries.

A causa de la crisi global relacionada amb la Covid-19 i la incertesa de la seva evolució, La GRAN pantalla serà una edició especial que ens convidarà a redescobrir i valorar el món de les persones grans a través de projeccions i activitats que tindran lloc en format online.

La 2a edició de La GRAN pantalla, Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, serà una edició especial que ens convidarà a redescobrir i valorar el món de les persones grans a través de projeccions i activitats que tindran lloc en format online, del 7 al 17 de juliol, des de la plataforma Filmin i la pròpia web del Festival.

 

El festival ofereix abonaments gratuïts per a gent gran. Només heu de registrar-vos clicant aqui.

Podreu gaudir de 4 llargometratges gratuïts i participar a 3 cineforums del festival.

 

Per a més informació, podeu accedir a la web del festival clicant aqui.

També podeu seguir les xarxes socials del Festival de cinema de gent gran la GRAN pantalla a través dels següents enllaços:

Instagram: clica aqui

Facebook: clica aqui

Twitter: clica aqui