Gran èxit en la inauguració de la biblioteca

Aquest passat dimarts 8 de novembre varem celebrar la inaguració de la biblioteca del casal juntament amb una petita celebració de la castanyada. Els voluntaris, en Domenech, la Mari, la Joana i la Teresa; varen llegir un escrit explicatiu de la tradició de la festa de la castanyada i seguidament, un conte. Els assitents varen escoltar atentament la veu de les nostres voluntaries i van seguir amb atenció les paraules que es van transmetre. 

Segudament una explicació del servei que vam inagurar al casal:

LA BIBLIOTECA

 El servei de Biblioteca, com la immensa majoria de propostes que ofereix el Casal del Baix Guinardó, va a càrrec de persones voluntàries, les quals s'han ocupat durant els dos últims anys d'inventariar, classificar i ordenar a les prestatgeries els llibres (més de 1500) aportats majoritàriament i gratuïtament pels propis socis del Casal.

Actualment, l'espai que ocupa la biblioteca -a la 1a planta de l'edifici- és polivalent. En ell s'hi duen a terme diferents activitats durant la setmana: taller d'autoestima i classe d'anglès dimarts al matí, grup de tertúlia i labors dimarts a la tarda, tertúlia gastronòmica i conversa en francès dimecres al matí, un taller de puntes de coixí dijous al matí i partides d'escacs dijous a la tarda, i un grup de lectura divendres al matí. Diàriament, a més, se serveixen àpats per a algunes persones del barri.

Amb la intenció de fer aquest espai més funcional i còmode per a la biblioteca, properament es reorganitzarà el mobiliari: substitució d'alguna taula fixa per altres de plegables, eliminació de la taula petita de vidre i també d'algun sofà i dotació de noves estanteries. Això farà més fàcil poder actualitzar la biblioteca que s'amplia de manera constant amb la cessió de nous llibres. També, permetrà disposar d'un lloc agradable per als lectors-usuaris que vulguin freqüentar aquest espai tant per decidir els exemplars a llegir com per poder llegir-los allà mateix.

El nostre propòsit és que la biblioteca esdevingui un servei útil, àgil i necessari als usuaris, el nombre dels quals ens agradaria ampliar.