Com sol·licitar subvencions municipals de la convocatòria general 2024

21/12/2023 - 14:24 h

Associacionisme. Informeu-vos-en el 10 de gener, en una sessió sobre la convocatòria, la documentació i aspectes a tenir en compte, la sol·licitud pas a pas i altres particularitats.

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat 2024, on trobareu tota la informació, formularis i documentació necessària.

El període de presentació de sol·licituds enguany és del 8 al 25 de gener de 2024, ambdós inclosos.

La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar telemàticament per la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest tràmit. Cal accedir-hi amb certificat digital (IdCAT, IdCAT Mòbil, Certificat FNMT de representant o qualsevol altre certificat acreditat per entitats oficials de certificació).

Voleu saber-ne més?

Si teniu dubtes sobre les particularitats de la conovocatòria, el Departament de Joventut i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitzem una sessió online informativa per a totes aquelles entitats juvenils interessades. 

Hi explicarem:

  • Informació general sobre la convocatòria
  • Documentació necessària i aspectes a tenir en compte
  • Presentació telemàtica de la sol·licitud: pas a pas
  • Criteri d’incorporació de la perspectiva de gènere i criteri sobre els beneficis ambientals i socials del projecte

Tindrà lloc el dimecres 10 de gener de 2024 a les 18.30h. Per assistir cal fer inscripció prèvia.

També podeu consultar la resta de sessions informatives organitzades sobre aquesta convocatòria.

Per a més informació o qualsevol dubte, contacteu amb el CRAJ a través del correu electrònic info@crajbcn.cat, el telèfon 932 655 217 o per Telegram o WhatsApp.