Fira d’Empreses de Ciències i Enginyeries UB

22/04/2024 - 18:33 h

Feina. Joves de les Corts anem a la XVIII Fira d’Empreses de Ciències i Enginyeries de la UB!

El passat 17 d’abril, Joves de les Corts va participar en la XVIII Fira d’Empreses de Ciències i Enginyeries, una oportunitat única per a l’alumnat de la Universitat de Barcelona d’establir contactes amb empreses relacionades amb els estudis que estan cursant. 

D’aquest contacte en van poder sorgir acords com beques, convenis d’estades de pràctiques externes o, fins i tot, contractes de treball.

Amb la voluntat de resoldre possibles dubtes i inquietuds, Joves de les Corts va ser present a la trobada aprofitant per donar a conèixer el seu servei d’informació juvenil. 

En especial, els i les estudiants que es van apropar al seu estand es van interessar per l’orientació laboral que Joves de les Corts facilita en qüestions com la recerca de feina, els drets i deures laborals, l’elaboració del currículum… Així com pel seu programa d’activitats d’àmbit laboral.

La trobada va tenir lloc a la Facultat de Física i Química de la Universitat de Barcelona, al Campus Nord. 

Aprofitem per recordar que el 9 de maig de 11 a 14h estarem a la Festa de la Cooperació de la UPC 2024 on trobaràs projectes en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament i al nostre stand informatiu, amb informació juvenil i sobre mobilitat internacional!

Si vols saber més informació sobre el servei ens pots escriure al correu joveslescorts@bcn.cat o  possar-te en contacte a través del telèfon 93 291 64 86 o WhatsApp 722 36 95 57 i presencialment ens trobaràs al Carrer Dolors Masferrer 33-35.