infoJOVE Eixample

infoJOVE Barcelona

Troba el teu itinerari acadèmic amb l'In-forma't

20/01/2023 - 17:00 h

evazquez

Educació i estudis. Enguany, l'In-forma't compleix 15 anys. En aquesta edició hi participen l'Oficina Jove de Calàbria i el Punt InfoJOVE Eixample.

Del 23 de gener al 10 de març es du a terme la 15a edició de l'In-forma't amb un total de 60 activitats gratuïtes per ajudar a definir l'itinerari acadèmic dels i les joves. A l'Eixample hi participen l'Oficina Jove de Calàbria i el Punt InfoJOVE Eixample.

Concretament, aquest mes de gener, el Punt InfoJOVE Eixample oferirà una xerrada sobre batxillerats el dimarts 31, a les 18 h. Aquesta, com la majoria d’activitats, requereixen d’inscripció prèvia.

PUNT INFOJOVE EIXAMPLE
Carrer d’Ausiàs Marc, 60 (Edifici Transformadors)

Batxibac. Batxillerat internacional. Batxillerat a l’estranger.
Dimarts 31 de gener, a les 18 h
Descobreix les diferents modalitats de Batxillerat, el Batxibac (doble titulació de batxiller i baccalauréat), el Batxillerat internacional i com estudiar el batxillerat a l’estranger.

Vull ser actor/actriu. Quines opcions tinc?
Dimarts 14 de febrer, 18 h
Sobre com accedir als estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècniques d’actuació teatral i els estudis artístics superiors d’Art Dramàtic i les assignatures que s’hi imparteixen. A càrrec les escoles de teatre El Timbal i Eòlia.

Conreem futur! Jornada d’estudis del sector primari
Dimarts 7 de març, de 10 a 20 h
Per conèixer quines opcions d’estudis hi ha al sector primari (agrària, ramaderia, pesca i aqüicultura).

Sessió informativa per a famílies d’alumnes a 4t ESO de parla xinesa. Itineraris formatius d’ensenyaments postobligatoris (Xerrada en català amb servei de traducció al xinès)
Dijous 9 de març, a les 18 h

OFICINA JOVE DE CALÀBRIA
Calàbria, 147

Aprenentatge i certificacions oficials d’anglès
Dimecres 1 de febrer, a les 17.30 h
Si vols conèixer les titulacions oficials, cursos, convocatòries d’exàmens oficials, escoles i centres… i descobrir com certificar el teu nivell.

Vull ser auxiliar en empreses aèries o ferroviàries. Quina formació necessito?
Dilluns 20 de febrer, a les 17.30 h
Informació sobre el curs de Tripulant de Cabina de Passatgers (TCP).

La quinzena edició de l’In-forma’t oferirà nombroses novetats, amb quatre blocs adaptats als i les joves amb què es preguntaran “Què soc i què m’agrada?”, “Quins camins puc escollir?”, “Quina oferta hi ha?” i “És com m’ho imagino?”. Enguany, l’In-forma’t també organitza les visites ‘Explora’ a diferents empreses i entitats. Entre les propostes, hi ha l’Hospital Clínic i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

La campanya és una iniciativa del Departament de Joventut, a través del Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i els serveis InfoJove Barcelona, dos serveis juvenils que ofereixen durant tot l’any atenció experta i entenedora. A més, compta amb la valuosa col·laboració de nombroses entitats i institucions.