infoJOVE Eixample

infoJOVE Barcelona

Ens posem les piles amb la recerca de feina

dt., 04/25/2023 - 15:27

Marià Garrido Ferrer

Joves. Aquest mes de maig et proposem diverses opcions en el marc del Club de la Feina.

El Club de la feina és un servei de suport i acompanyament per a joves de 16 a 35 anys, que t’ofereix orientació laboral i eines per millorar la teva recerca per a que trobis la feina que busques.

En el marc d’aquest programa, al punt Joves de l’Eixample et proposem diverses activitats durant el mes de maig, per ajudar-te amb la recerca de feina.

Per una banda, emmarcades en el projecte Barcelona Treball Joves de Barcelona Activa, i conjuntament amb el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ), t’oferim un itinerari d’activitats molt complet per afrontar un procés de recerca de feina:

Dijous, 11 de maig a les 11 h, Engega el teu CV i carta de presentació, a Joves de l’Eixample (C. Ausiàs Marc, 60).
En aquesta activitat ens introduirem en dues eines clau per a la recerca de feina: el CV i la carta de presentació. Veurem quins són els apartats que ha de contenir un CV i una carta i com estructurar-los.

Dijous, 18 de maig a les 11 h, On són les ofertes de feina? Coneix els canals!, a Joves de l’Eixample (C. Ausiàs Marc, 60).
Saps que hi ha diferents canals de recerca de feina tant digitals com presencials? Si n’hi ha varis… per què només centrar-nos en un? Diversifica la forma de cercar. Coneix quins són i quins encaixen més amb tu!

Dijous, 25 de maig a les 18 h, No improvisis! Prepara la teva entrevista de feina, al CIAJ (C. Sant Oleguer, 6-8).
S’acosta la teva primera entrevista de feina i no saps què succeirà? Ara pots conèixer-ho tot sobre l’entrevista de feina: tipus d’entrevistes, preguntes més freqüents, què pots esperar, què valora qui recluta i com pots preparar-les.

Per a més informació de les activitats Barcelona Treball Joves i inscripcions, ho pots consultar aquí.

I, d’altra banda, hem organitzat una sessió específica per Treballar d’instal·lador/a de plaques solars, el dimarts, 23 de maig a les 18 h, a Joves de l’Eixample (C. Ausiàs Marc, 60).
El boom de l’energia fotovoltaica està requerint molts instal·ladors/es de plaques solars. Segons el gremi d’instal·ladors FEGICAT, ara mateix manquen 18.000 treballadors/es, una xifra que creixerà en els pròxims anys. En aquesta xerrada t’explicarem quins requisits calen per treballar en aquest sector, la formació acadèmica que es requereix, les tasques a realitzar…
Activitat a càrrec de FEGICAT (Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya) i d’Albert Soriano, cap d’estudis d’EGIBCN (Escola Gremial d’Instal·ladors).
Per assistir a la xerrada, cal inscripció prèvia en aquest formulari.