infoJOVE Barcelona

Assessories per a joves

A Joves de Gràcia pots parlar amb professionals de la informació juvenil per resoldre els teus dubtes. 

Si et cal una atenció més especialitzada, et podem donar cita amb els següents serveis d'assessorament juvenil:

 ASSESSORIA ACADÈMICA

Pregunta tot allò que necessitis sobre opcions d'estudi, processos de preinscripció, matrícula i homologació de títols, proves d'accés, convocatòries de beques, sortides professionals, notes de tall...  

* A Joves de Gràcia pots venir a les sessions informatives i de preinscripció a Ensenyament reglat i participar de les xerrades de l'In-forma't per conèixer les opcions que tens un cop hagis acabat 4t d'ESO.

― ASSESSORIA EN ASSOCIACIONISME

Vols crear una associació i no saps com fer-ho? Vols saber quines associacions hi ha al teu barri per veure quina t'encaixa més? Demana'ns aquesta assessoria!

― ASSESSORIA EN EMPRENEDORIA

Un servei en què et donaran tota la informació que has de conèixer si decideixes fer-te autònom/a (o ja ho ets), o vols posar en marxa un negoci.

― ASSESSORIA D'HABITATGE COMPARTIT

Aprèn a negociar el teu lloguer, troba l'habitació que busques, soluciona conflictes amb altres inquilins o propietaris, aprèn a llegir un contracte i moltes coses més.

― ASSESSORIA LABORAL

Resol qualsevol inquietud sobre recerca de feina, nòmines, convenis, contractes, drets sindicals... 

* A Joves de Gràcia també pots participar en activitats del Barcelona Treball Joves, rebre coaching laboral buscar recursos de la  Garantia Juvenil!

― ASSESSORIA EN MOBILITAT INTERNACIONAL

Vols estudiar, treballar, aprendre idiomes, fer pràctiques o voluntariat a l'estranger? Especialistes t'orienten perquè preparis la teva estada amb el màxim de garanties!