infoJOVE Barcelona

Activitats i tallers d'aquest hivern als Espais Joves

dj., 01/13/2022 - 11:06

Aram Ramon Perelló

Activitats i tallers aquest hivern als Espais Joves

Els Espais Joves són equipaments municipals de referència en l’àmbit de la participació i la promoció social, adreçats a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys.

Tots ells disposen d’uns serveis bàsics d’acollida i atenció informativa, de trobada, de dinamització per a adolescents i de dinamització juvenil.

També hi pots trobar uns serveis complementaris i/o específics que inclouen el suport a l’estudi, l’acompanyament i escolta; la facilitació i difusió de la creació cultural i artística; el foment d’activitats socioculturals, formatives i de lleure; o l’acompanyament a iniciatives juvenils i de foment de l’associacionisme.

Als Espais Joves pots trobar un programa estable d’activitats (concerts, tallers, actuacions, exposicions…), sales d’assaig d’arts escèniques i musicals, espais de participació i trobada, i diferents serveis de joventut com Punts infoJOVE, iniciatives de suport a l’associacionisme juvenil, Punts “Aquí t’escoltem!” d’escolta i acompanyament, etc.

Destaquem algunes de les activitats i tallers d’aquests propers dies als Espais Joves de Barcelona:

Consulta els canals específics i la pàgina web de cada Espai Jove per conèixer l’agenda i totes les activitats dels propers dies i com els afecten les noves mesures per prevenir contagis de la covid-19.

Ciutat Vella

Sants-Montjuïc

Les Corts

Sarrià-Sant Gervasi

Gràcia

Horta-Guinardó

Nou Barris

Sant Andreu

Sant Martí

També es poden consultar les activitats de l’Aquí t’escoltem dels propers mesos. Totes són gratuïtes i estan adreçades a joves de 12 a 20 anys.

Si ho permet el context sanitari, totes les activitats es duran a terme en format presencial, amb totes les mesures de seguretat establertes: ús de mascareta, higiene de mans i aforament que asseguri la distància de seguretat. En el cas que es passin a realitzar en línia, t’informarem el més aviat possible.