La Nit dels Museus
Where: Palau de la Virreina
La Rambla, 99
Barcelona
Barcelona

Activitats anteriors / Música i performance

la NIt dels Museus

La Nit dels Museus

20.05.2017 – 21.05.2017


Dissabte 20 de maig, 19 a 1 h

Un any més La Virreina Centre de la Imatge participa a la Nit del Museus. Visita les exposicions en curs fins a la 1h de la matinada.

A part, en aquesta edició s'uneix a la ruta Creació & Museus acollint l’activitat Alfabet manual, accióperformance, una proposta de La Central del Circ. 

 

la central del circ

Alfabet manual, acció i performance

A les 20 i a les 22 h
L’activitat s’obrirà al públic a les 19.55 i a les 21.55 h. Una persona dels monitors de sala gestionarà la cua fins a cobrir l’aforament establert. Les persones que no puguin entrar a la primera funció podran anar a la segona, però hauran de tornar a fer cua. No tindran preferència ni hi haurà cap llista d’espera.
Entrada gratuïta

Una petita aproximació del circ contemporani a l’extens treball sobre la mà humana i la caducitat dels llenguatges parlats i escrits de l’artista italiana Ketty La Rocca. La mà humana des del punt de vista d’aquesta pionera de l’art corporal i la música progressiva, explicada amb circ, acrobàcia, malabars i música en directe.

Creadors: Miguel Gigosos, malabars; Amer Kabbani, portador mans-mans; Emiliano Pino, actor de circ i músic; Àfrica Llorens, acròbata mans-mans; Johnny Torres, actor de circ, acrobàcia mans-mans.

 

la nit dels museus