Presentació d'‘Histèria de Catalunya’
Where: Palau de la Virreina
La Rambla, 99
Barcelona
Barcelona

Activitats anteriors / Cine i vídeo

Histèria de Catalunya

Presentació d'‘Histèria de Catalunya’
Passi del film i posterior col·loqui amb els realitzadors

19.07.2018


Passi del film i posterior col·loqui amb els realitzadors: Carolina Cabrerizo, Borja Crespo, David Domingo, Gabinete de crisis, Martín Gutiérrez, Roger Lapuente, Sara Tomás, Carlo Padial, Sergi Botella & Mariona Moncunill, Pol Turrents & Carlos J. Marín, Toni Querol i Kikol Grau.
Dijous 19 de juliol, a les 19.30 h. Virreina LAB
Entrada gratuïta. Aforament limitat
Activitat organitzada en el marc de l'exposició Kikol Grau. Dame pank y dime tonto


Esqueixada audiovisual que dona continuïtat a la seva predecessora, Histèria d’Espanya, i desgavella la Catalunya i l’Espanya del Procés. Amb Kikol Grau com a conseller en cap del film i les veus més irreverents del panorama patri (Carlo Padial, María Cañas, etc.) fent trapelleries, presenta fets recents i imatges històriques i histèriques que es barregen en un còctel que anticipa ressaques terribles. Un retrat coral, però sobretot grotesc i tràgic, protagonitzat per figures de la cultura popular, que van des de l’Alfredo Landa fins a la Heidi, passant per Pastis & Buenri, Sergio Ramos i fins i tot Top Gun.

Kikol Grau va treballar a BTV (actualment betevé) durant set anys com a realitzador i editor de programes culturals. En aquella època va ser premiat pels seus programes POR LA KARA TV i GABINETE DE CRISIS. Posteriorment crea un canal de televisió a internet, SI TE HE VISTO NO TE AGUANTO TV, i treballa com a realitzador independent per al programa de TVE Metrópolis i a l’arxiu i distribuïdora de vídeo Hamaca. El seu interès per la música l’ha dut a fer nombrosos videoclips de manera independent.