Twenty Red Lights
Max de Esteban

2017


D’on surten els diners? Com funciona el sistema financer? Twenty Red Lights és una reflexió en clau fotogràfica al voltant del capitalisme modern i l’economia financera global. En cadascuna d’aquestes vint fotografies (vint llums vermelles), el fotògraf i economista Max de Esteban aborda un concepte clau de les finances contemporànies. Conceptes que poden semblar tècnics, però que contenen una important càrrega ideològica i filosòfica.

El llibre inclou tres assajos que disseccionen les principals característiques de la nova economia digital global que actualment governa el nostre món, des de diverses perspectives.

El fotògraf barcelonès Max de Esteban va estudiar Enginyeria a la Universitat Politècnica de Barcelona, i és doctor en Economia per la Universitat Ramon Llull i màster per la Stanford University. La seva obra s’ha exposat al Deutsche Technik Museum de Berlín, als Rencontres Internationales de París i a la trienal Darmstadter Tage der Fotografie, entre d’altres. Autor de tres monografies, la seva obra Rodarán cabezas va ser seleccionada com fotollibre de l’any 2014 per Lens Culture. Ha exposat en institucions artístiques de tot el món i forma part de les col·leccions del Museum of Fine Arts de Houston, del Museu de Arte Moderna de Río de Janeiro i del Deutsche Technik Museum de Berlín, entre d’altres.

Max de Esteban